Ylhäältä otettu ilmakuva isosta multakasasta omakotitalon vieressä

Mustankorkean omaa multaa kannattaa tilata kuorma-autokuormittain, jos kyseessä on isompi omakotitalon, kerrostalon tai muun rakennuksen piha tai tienvarsi- tai ympäristörakentaminen. Myös kuorikatetta saat suurempia määriä kuorma-autolla.

Mullan tekstarilista

UUTTA! Liity mullan tekstiviestilistalle! Lähetä viesti MULTA numeroon 18232. Tekstiviestipalvelu on maksuton. Tiedotamme mullan tuotantoon ja myyntisesonkiin liittyvistä asioista, jotka koskevat myyntiä kuorma-autokuormille.

Viimeisimmät tekstiviestit

Ei viestejä

Näin ostat multaa:

  1. Voit laskea tarvitsemasi multamäärän alla olevalla laskurilla. Se antaa sinulle arvion kuinka monta tonnia tarvitset multaa. Tonnihinnat löydät kuorma-autokuormien hinnastosta.
  2. Karkeasti voidaan sanoa, että alle kolmen tonnin kuomat on edullisempaa hakea itse Omapiha Jyväskylästä tai Omapiha Laukaasta peräkärrykuormina, mutta tätä suuremmat kannattaa tilata kuorma-autolla omaan pihaan. Huomioithan, että iso kuorma-auto vaatii myös riittävästi tilaa kotisi pihapiiristä. Selvitäthän myös jo ennakkoon mullan kuljetuksen sekä siitä tulevan kuljetusmaksun.
  3. Multa kannattaa tilata mahdollisimman lähelle ajankohtaa, kun pääset tekemään pihatöitä. Parhaan lopputuloksen saat nimittäin tuoreella mullalla. Kun ajankohta on selvillä, voit soittaa tai laittaa sähköpostia asiakaspalveluumme.
  4. Kivoja pihatöitä!

Laske mullan tarve

Multaa ja männynkuorikatetta voi tilata suurempia määriä kuorma-autokuormina.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Oletko tutustunut jo Omapihaamme? Omapihamme palvelee sinua, kun tarvitset multa- ja pihatuotteita peräkärrykuormia.
Tyttö istuttaa kukkia ison kiven vierelle

Omapiha Jyväskylä

Omapiha Jyväskylä sijaitsee Mustankorkean jätekeskuksella Ronsuntaipeleentiellä. Omapiha Jyväskylä palvelee peräkärryasiakkaita. Meiltä saat laadukasta multaa ja kuorikatetta sekä monipuolisesti erilaisia kivi- ja hiekkatuotteita.

Poika istuttaa kukkia suuren kiven viereen

Omapiha Laukaa

Omapiha Laukaa sijaitsee Laukaan pienjäteasemalla. Meiltä saat peräkärryn kyytiin laadukkaat multatuotteet. Omapiha Istutusmulta sopii kukkien ja syötävien kasvien kasvualustaksi, kun taas Omapiha Nurmikkomulta käy nurmikon perustamiseen.