Ylhäältä otettu ilmakuva isosta multakasasta omakotitalon vieressä

Mustankorkean omaa multaa kannattaa tilata kuorma-autokuormittain, jos kyseessä on isompi omakotitalon, kerrostalon tai muun rakennuksen piha tai tienvarsi- tai ympäristörakentaminen. Myös kuorikatetta saat suurempia määriä kuorma-autolla.

Mullan ja kuorikatteen myynti alkoi maanantaina 24.4.

Näin tilaat multaa:

  1. Laske multamäärän tarve alla olevalla laskurilla. Laskurista saat arvion kuinka monta tonnia tarvitset multaa. Tonnihinnat löydät hinnastostamme.
  2. Multahinnan lisäksi veloitamme myös kuljetusmaksun. Maksu määräytyy kilometrien mukaan. Karkeasti voidaan sanoa, että alle kolmen tonnin tilaukset on edullisempaa hakea itse peräkärrykuormina, mutta tätä suuremmat kannattaa tilata kuorma-autolla omaan pihaan.
  3. Voit tehdä multatilauksen soittamalla asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme. Asioidessasi puhelimitse, saat myös arvion milloin multa toimitetaan kotipihaasi. Nopeimmillaan toimituksen voi saada jopa seuraavalle arkipäivälle. Huomioithan, että iso kuorma-auto vaatii myös riittävästi tilaa kotisi pihapiiristä. Autamme sinua tässäkin puhelimitse.
  4. Multa kannattaa tilata mahdollisimman lähelle ajankohtaa, kun pääset tekemään pihatöitä. Parhaan lopputuloksen saat nimittäin tuoreella mullalla. Kivoja pihatöitä!

Multaa ja männynkuorikatetta voi tilata suurempia määriä kuorma-autokuormina.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Oletko tutustunut jo Omapihaamme? Omapihamme palvelee sinua, kun tarvitset multa- ja pihatuotteita peräkärrykuormia.
Tyttö istuttaa kukkia ison kiven vierelle

Omapiha Jyväskylä

Omapiha Jyväskylä sijaitsee Mustankorkean jätekeskuksella Ronsuntaipeleentiellä. Omapiha Jyväskylä palvelee peräkärryasiakkaita. Meiltä saat laadukasta multaa ja kuorikatetta sekä monipuolisesti erilaisia kivi- ja hiekkatuotteita.

Poika istuttaa kukkia suuren kiven viereen

Omapiha Laukaa

Omapiha Laukaa sijaitsee Laukaan pienjäteasemalla. Meiltä saat peräkärryn kyytiin laadukkaat multatuotteet. Omapiha Istutusmulta sopii kukkien ja syötävien kasvien kasvualustaksi, kun taas Omapiha Nurmikkomulta käy nurmikon perustamiseen.