Jäteauto sekä paikallisbussi tankkaamassa biokaasua Seppälän tankkausasemalla

Oletko auton ratissa ammatiksesi? Biokaasu on erinomainen valinta päästöttömään ja edulliseen biopolttoaineeseen. Biokaasun yrityskortilla säästät polttoainekuluissa sekä seuraat helposti kustannuksia.

Biokaasun yrityskortti

Mustankorkean yrityskortilla biokaasun tankkaus on helppoa. Kortti käy molemmilla Mustankorkean tankkausasemilla.

Yrityskortin voivat hankkia kaikki yritykset, joilla on käytössä vähintään yksi kaasuauto. Kortti sopii niin henkilöautoliikenteeseen kuin paketti- ja kuorma-autokaluston säännölliseen tankkaukseen ja vähentää siten useiden maksukorttien tarvetta. Voit tilata kortteja haluamasi määrän.

Yrityskorttiasiakkaana polttoainekustannusten seuranta on helppoa, koska jokainen tankkaustapahtuma eritellään laskulla. Lasku polttoaineostoista lähetetään kerran kuussa, mikä vähentää kulukorvausten ja kuittien käsittelyä.

Lähikuva biokaasun yrityskortista ihmisen kädessä
Biokaasun yrityskortti auttaa sinua seuraamaan polttoainekustannuksia sekä vähentää kulukorvausten ja kuittien käsittelyä.

Luitko jo nämä?

Mies ohjaa isoa kouraa, joka nostelee lasin takana biojätteitä.

Konkretiaa biokaasun valmistusmääristä

Jokainen meille saapuva biojätepussillinen tarkoittaa lisää kilometrejä biokaasuautoiluun. Mutta kuinka pitkälle yhdellä pussillisella perunankuoria ja kahvinporoja pääsee? Lasketaanpa…

Vihreä jäteauto, jonka kyljessä lukee Mustankorkea.

Jätekuljetusten päästöt ovat pienentyneet biokaasun käytöllä jo kaksi kolmannesta

Mustankorkean hiilijalanjälki pienenee askel kerrallaan, ja biokaasulla kulkevat jäteautot ovat askeleita oikeaan suuntaan. Syksyllä 2024 joukkoon saadaan taas…