Jäteauto sekä paikallisbussi tankkaamassa biokaasua Seppälän tankkausasemalla

Oletko auton ratissa ammatiksesi? Biokaasu on erinomainen valinta päästöttömään ja edulliseen biopolttoaineeseen. Biokaasun yrityskortilla säästät polttoainekuluissa sekä seuraat helposti kustannuksia.

Biokaasun yrityskortti

Mustankorkean yrityskortilla biokaasun tankkaus on helppoa. Kortti käy molemmilla Mustankorkean tankkausasemilla.

Yrityskortin voivat hankkia kaikki yritykset, joilla on käytössä vähintään yksi kaasuauto. Kortti sopii niin henkilöautoliikenteeseen kuin paketti- ja kuorma-autokaluston säännölliseen tankkaukseen ja vähentää siten useiden maksukorttien tarvetta. Voit tilata kortteja haluamasi määrän.

Yrityskorttiasiakkaana polttoainekustannusten seuranta on helppoa, koska jokainen tankkaustapahtuma eritellään laskulla. Lasku polttoaineostoista lähetetään kerran kuussa, mikä vähentää kulukorvausten ja kuittien käsittelyä.

Lähikuva biokaasun yrityskortista ihmisen kädessä
Biokaasun yrityskortti auttaa sinua seuraamaan polttoainekustannuksia sekä vähentää kulukorvausten ja kuittien käsittelyä.

Luitko jo nämä?

Nuori mies nostaa juuri uunista tulleen kinkun pöydälle. Tunnelma on hämärä ja kauniin jouluinen.

Vältä tulviva viemäri – kinkkurasva kierrätetään oman kodin biojäteastiassa

Kinkkurasvaa ei saa kaataa viemäriin, jotta putket eivät tukkeudu. Pahimmillaan vessanpönttöön kaadettu rasva voi aiheuttaa omaan kotiin viemäritukoksen…

Biokaasuauto on pysähtyneenä Mustankorkean jätekeskuksen tankkausasemalla. Myös pakettiautossa on biokaasun keltaiset tarrat. Sää on melko harmaa ja sateinen.

Tankkausasemille käyttöön lähimaksu

Mustankorkean biokaasun tankkausasemilla otetaan käyttöön lähimaksu. Maksupäätteet vaihdetaan torstaina 9.11., jolloin tankkausasemat ovat suljettuja.