Mustankorkealla meitä työskentelee mukavan kompakti porukka, vakituisesti noin 45 henkilöä, mutta takana on nopeita kasvun vuosia. Mustankorkean henkilöstömäärä onkin yli tuplaantunut viimeisen viiden vuoden aikana.

Nuori kesätyöntekijä katselee kassakopin ikkunasta hymyillen

Kesätyöhakumme on jo päättynyt ja osaajat kesäksi 2024 valittu. Lämmin kiitos kaikille hakijoille, olette osaavaa porukkaa ja hakemuksia oli ilo lukea.

Noin puolet porukastamme istuu Tourulassa Kivääritehtaan toimistollamme ja heistä suurin osa työskentelee omasta toiveestaan paljon myös kotikonttorilta käsin. Noin puolet porukasta on puolestaan käytännön toiminnan lähellä Ronsuntaipaleentien jätekeskuksella.

Työtehtäviä konttorista haalarihommiin

Mustankorkealla on töissä monen eri alan osaajia. Jätekeskuksellamme Ronsuntaipaleentiellä työskentelee asiakaspalvelijoita, joita on esimerkiksi vaaka-asemalla, lajittelupihalla, vaarallisten jätteiden vastaanotossa sekä Laukaan pienjäteasemalla. Lisäksi meillä on laitoshenkilöitä, jotka huolehtivat kompostointi- ja biokaasulaitoksista sekä kentällä tehtävistä töistä, kuten pyöräkoneella massojen käsittelystä. Jätekeskuksella huolehditaan myös ympäristöluvista sekä ympäristövastuullisuuteen liittyvistä tehtävistä sekä alueen kunnossapidosta ja siisteydestä.

Kaksi naista ja kaksi miestä seisoo huomiovaatteet päällä ja katsovat iloisesti kameraan.
Monipuolisten ja itselle mielekkäiden työtehtävien lisäksi työkaverit ovat työn suola.

“Monelle meistä Mustankorkealaisista, omasta tehtävästä riippumatta, on mielekästä olla näkemässä jätehuollon jatkuvaa kehittymistä. Pyöritämme omalla mäellämme tehokasta biologisen jätteen käsittelyketjua, jossa tuotetaan liikennepolttoainetta ja multaa. Aika hienoa, eikö totta!”

Taira Matilainen, henkilöstöpäällikkö

Kivääritehtaan toimistollamme on töissä palveluneuvojia, jotka vastaavat asukkaiden kysymyksiin ja yhteydenottoihin. Taloustiimimme huolehtii koko Mustankorkean konsernin taloustehtävistä palkanlaskentaa lukuun ottamatta. Lisäksi meillä tietohallinnon, viestinnän, henkilöstöhallinnon sekä kuljetusten ja logistiikan asiantuntijoita ja ammattilaisia.

Nainen etualalla ja hänen takanaan nuoret kesätyöntekijät, taustalla näkyy risujätettä

Mustiksella

Henkilöstöpäällikkömme Taira Matilainen kertoo millaista Mustankorkealla on olla töissä.

Henkilöstöedut

  • Tarjoamme työntekijöillemme kattavan työterveyden
  • Työntekijöillämme on käytössä ePassin flex-edut, joita voit hyödyntää liikunnan ja kulttuurin lisäksi esimerkiksi hierontaan
  • Koulutusmyönteisenä organisaationa tuemme työntekijöiden jatkuvaa kouluttautumista ammatillisen osaamisen ylläpitämiseksi ja vahvistamiseksi

“Kierrätys ja jätteiden käsittely ovat toimintaa, joita kehitetään koko ajan. Myös lainsäädäntö tuo uusia vaatimuksia. Meillä on omia hankkeita, joiden lisäksi olemme mukana monenlaisissa yhteistyöhankkeissa oppilaitosten kanssa. Tutkimus- ja kehitystoiminta on ensiarvoisen tärkeää kestävän kehityksen kannalta.”

Taira Matilainen, henkilöstöpäällikkö

Luitko jo Mustankorkeasta ja laitoksistamme?

Pyöräkone kaataa puujätettä Scanian kyytiin

Mustankorkea Oy

Haluatko tietää lisää Mustankorkeasta? Täältä löydät tietoja toimialueestamme ja organisaatiostamme sekä talouden tunnusluvut.

Biokaasulaitos Mustankorkean jätekeskuksella

Biokaasulaitos

Jalostamme biokaasulaitoksella paikallisista biojätteistä ympäristöystävällistä biokaasua. Sillä kulkevat myös jätteitä keräävät jäteautomme. Biokaasulaitos on rakennettu vuonna 2017.

Miehen kasvot näkyvät pyöräkoneen peilistä

Mullan valmistus

Valmistamme kompostointilaitoksella paikallisista biojätteistä, lietteistä ja lannasta multatuotteita. Kompostointilaitoksemme on rakennettu vuonna 1998 ja laajennettu vuonna 2002.