Ilmakuvassa näkyy korkealta erilaisia jätelavoja

Vastaanotamme Mustankorkean jätekeskukselle bussilla erilaisia ryhmiä. Meillä käyvät esimerkiksi koululaiset osana kotitalouden oppiainetta tai ympäristöalan opiskelijat. Myös erilaiset harrastusryhmät voivat vierailla meillä. Vierailuun tarvitsette bussin.

  • Kesto: valittavana 30, 45 tai 60 min kierrokset
  • Paikka: Mustankorkean jätekeskus, Ronsuntaipaleentie 204
  • Aihe: Mustankorkean ja jätekeskuksen toiminnan yleisesittely ja alueen kiertäminen asiakkaan tilaamalla bussilla

Bussikierroksella Mustankorkean kierrätyskoutsi hyppää vaaka-aseman portilta asiakkaan bussin kyytiin. Kierrämme osan Mustankorkean jätekeskuksen alueesta bussilla. Samalla tutustumme sekä alueeseen että Mustankorkean toimintaan ja yleisiin lajitteluohjeisiin.

Turvallisuussyistä jätekeskuksen aluetta ei voi kiertää jalan. Eikä se onnistuisi alueen suuren koon vuoksi, sillä alue on 60 hehtaaria. Bussikierros on hyvä vaihtoehto jätekeskuksen toimintaan tutustumiseen. Bussin tilaamisesta ja kustannuksista huolehtii asiakas. Aikataulut sovimme joustavasti yhdessä. Bussikierros sopii esimerkiksi koululaisryhmille.

Luitko jo nämä?

Esikoululaiset opettavat Mustankorkean Älli-robottia lajittelemaan jätteitä

Mustankorkean järjestämä eskarikierros alkoi helmikuussa Jyväskylässä, Laukaassa, Muuramessa ja Toivakassa. Eskarikierroksella Älli-robotti ja Into-tutkija vierailevat päiväkodeissa kertomassa jätteiden…

Muovipakkauksia kerätään jätekeskuksella ja Laukaan pienjäteasemalla

Mustankorkean jätekeskukselle ja Laukaan pienjäteasemalle ovat tulleet keltaiset muoviastiat, joihin asukas voi tuoda muovipakkauksia. Hyvänä muistisääntönä toimii edelleen…