Ilmakuvassa näkyy korkealta erilaisia jätelavoja

Vastaanotamme Mustankorkean jätekeskukselle bussilla erilaisia ryhmiä. Meillä käyvät esimerkiksi koululaiset osana kotitalouden oppiainetta tai ympäristöalan opiskelijat. Myös erilaiset harrastusryhmät voivat vierailla meillä. Vierailuun tarvitsette bussin.

  • Kesto: valittavana 30, 45 tai 60 min kierrokset
  • Paikka: Mustankorkean jätekeskus, Ronsuntaipaleentie 204
  • Aihe: Mustankorkean ja jätekeskuksen toiminnan yleisesittely ja alueen kiertäminen asiakkaan tilaamalla bussilla

Bussikierroksella Mustankorkean kierrätyskoutsi hyppää vaaka-aseman portilta asiakkaan bussin kyytiin. Kierrämme osan Mustankorkean jätekeskuksen alueesta bussilla. Samalla tutustumme sekä alueeseen että Mustankorkean toimintaan ja yleisiin lajitteluohjeisiin.

Turvallisuussyistä jätekeskuksen aluetta ei voi kiertää jalan. Eikä se onnistuisi alueen suuren koon vuoksi, sillä alue on 60 hehtaaria. Bussikierros on hyvä vaihtoehto jätekeskuksen toimintaan tutustumiseen. Bussin tilaamisesta ja kustannuksista huolehtii asiakas. Aikataulut sovimme joustavasti yhdessä. Bussikierros sopii esimerkiksi koululaisryhmille.

Luitko jo nämä?

Mies maalaa graffitia hallissa keltaisella suihkepullolla. Suunsa päällä hänellä on hengitysmaski.

Kierrätysautolle uusi ilme graffiteilla

Vaarallisen jätteen kierrätysauto koki muodonmuutoksen ulkonäkönsä osalta. Nyt ympäri Jyväskylää, Laukaata, Muuramea ja Toivakkaa ajavaa kierrätysautoa koristaa uusi…

Huomiovaatteinen mies raivaa jättipalsamia, takana näkyy tie ja muuta kasvallisuutta, etualalla korkea kasvi, jossa vaaleanpunaiset kukat.

Mustankorkealla tehdään hartiavoimin töitä vieraslajeja vastaan

Huolehdimme omalta osaltamme vieraslajien torjunnasta poistamalla haittakasveja alueeltamme. Vieraslajien leviämisen ehkäisyssä tärkeä rooli on myös sillä, että lajittelupihallemme…