Jäteauto tyhjentää isoa jäteastiaa Jyväskylän Kankaalla

Isännöitsijät ovat tärkeitä yhteistyökumppaneita meidän ja taloyhtiöiden asukkaiden välillä. Isännöitsijät huolehtivat siitä, että taloyhtiöissä on tarvittavat jäteastiat ja niillä sopivat tyhjennysvälit. Isännöitsijöiden kautta tieto kulkee myös asukkaille.

Mustankorkean lajittelukyltti taloyhtiön jätekatoksessa jäteastioiden yläpuolella

Jätekatoskyltti

Onko taloyhtiönne jätekatoksessa lajitteluohjeet? Lataa valmis aineisto ja tilaa jätekatoksen lajittelukyltti haluamastasi painosta. Kyltin koko on 80×120 cm ja sen painatus esimerkiksi muovipleksille maksaa muutaman kympin (paikasta ja materiaalista riippuen).

Jäteastioita tyhjennetään pääsääntöisesti ma-pe kello 6-22 välisenä aikana. Jätteitä kerätään alueittain tiettyinä viikonpäivinä ja tyhjennyspäivä voi vaihdella yhden päivän totutusta päivästä. Poikkeuksia ovat esimerkit kalustorikot ja sairaustapaukset, arkipyhät ja aatot sekä vaikeat sääolosuhteet.

Mustankorkea

Jäteastiatarrat

Jäteastioihin on saatavilla jäteastiatarroja kahdessa koossa: A3 ja A4. Tarroja löytyy myös englanninkielisinä. Alla pikalinkit taloyhtiöissä yleensä käytettäviin A3-koon tarroihin. Kaikki jäteastiatarrat löytyvät materiaalipankistamme. Valmiita tarroja saat Mustankorkean Kivääritehtaan toimistolta, jätekeskukselta, Laukaan pienjäteasemalta tai kuntien infopisteistä.

Jätehuoltomääräysten mukaan jätteitä ei saa kerätä arkipyhinä ja aattoina, minkä vuoksi tyhjennyspäivä saattaa siirtyä etenkin jouluisin useamman päivän. Jätteitä ei kuitenkaan jätetä keräämättä, vaan tarvittaessa astioita tyhjennetään erillisellä luvalla lauantaisin ja joskus jopa sunnuntaisin.

Haluatko lukea lisää

Kädet pitävät kännykkää, näyttö näyttää tyhjältä.

Maksumuistutuksista asukkaille tekstiviesti

Mustankorkea alkaa lähettää asukkaille maaliskuun aikana tekstiviestejä, jos jätelasku on jäänyt maksamatta. Tekstiviesti lähtee asukkaalle automaattisesti, jos eräpäivästä…

Mustankorkea lähettää sähköposteja ja tekstiviestejä jäteastioiden tyhjennyksistä

Mustankorkea alkaa lähettää Jyväskylän, Laukaan, Muuramen ja Toivakan asukkaille sähköposteja ja tekstiviestejä, mikäli jäteastioiden tyhjentämisessä on ollut ongelmia.…