Tyttö istuttaa kukkia ison kiven vierelle

Omapiha Jyväskylä sijaitsee Mustankorkean jätekeskuksella Ronsuntaipeleentiellä. Omapiha Jyväskylä palvelee peräkärryasiakkaita. Meiltä saat Mustankorkean omaa laadukasta multaa sekä yhteistyökumppaneidemme kuorikatetta ja muita kivi- ja hiekkatuotteita.

Omapiha Jyväskylä on kiinni talvisin. Palvelemme jälleen keväällä 2023.

Omapihalta haet multaa ja muita pihatuotteita helposti omalla peräkärryllä!

Näin asioit Omapihalla

  1. Omapiha Jyväskylä palvelee Mustankorkean jätekeskuksella. Voit esimerkiksi samalla reissulla tuoda peräkärryssä jätteitä lajittelupihalle ja hakea multaa tai muita pihatuotteita Omapihalta.
  2. Omapihamme avautuu yleensä alkukesästä ja palvelee asukkaita pikkupakkasille saakka. Talvisin olemme suljettuja. Muista tarkistaa Omapihan aukioloajat ennen asiointiasi.
  3. Uudistamme Omapihalla asiointia keväällä 2023. Pysy siis kuulolla, pieniä uudistuksia on tulossa!
  4. Halutessasi saat kuomuttomiin peräkärryihin myös kuormauspalvelun, katso hinta. Voit myös lapioida tuotteet ilmaiseksi itse.
  5. Kuittaa kortilla! Emme enää kierrätä käteistä, joten muistathan, että maksuvälineenä käy vain pankki- tai luottokortti. Kivoja pihatöitä!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Tiesitkö, että saat multaa myös Omapiha Laukaasta? Jos taas tarvitset enemmän multaa, suosittelemme tilaamista kuorma-autokuormina.
Poika istuttaa kukkia suuren kiven viereen

Omapiha Laukaa

Omapiha Laukaa sijaitsee Laukaan pienjäteasemalla. Meiltä saat peräkärryn kyytiin laadukkaat multatuotteet. Omapiha Istutusmulta sopii kukkien ja syötävien kasvien kasvualustaksi, kun taas Omapiha Nurmikkomulta käy nurmikon perustamiseen.

Ylhäältä otettu ilmakuva isosta multakasasta omakotitalon vieressä

Multaa kuorma-autokuormittain

Mustankorkean multaa kannattaa tilata kuorma-autokuormittain, jos kyseessä on isompi omakotitalon, kerrostalon tai muun rakennuksen piha tai tienvarsi- tai ympäristörakentaminen. Myymme myös kuorikatetta kuorma-autokuomina.