Tyttö istuttaa kukkia ison kiven vierelle

Omapiha Jyväskylä sijaitsee Mustankorkean jätekeskuksella Ronsuntaipeleentiellä. Omapiha Jyväskylä palvelee peräkärryasiakkaita. Meiltä saat Mustankorkean omaa laadukasta multaa sekä yhteistyökumppaneidemme kuorikatetta ja muita kivi- ja hiekkatuotteita.

Mullan myynti alkoi ja Omapiha aukesi maanantaina 22.4.2024. Tervetuloa hakemaan peräkärryllä multaa ja muita pihatuotteita. Multaa ja kuorikatetta voit tilata kotipihaasi myös suurempia määriä kuorma-autokuormina.

Näin asioit Omapihalla

  1. Omapiha Jyväskylä palvelee Mustankorkean jätekeskuksella. Voit esimerkiksi samalla reissulla tuoda peräkärryssä jätteitä lajittelupihalle ja hakea multaa tai muita pihatuotteita Omapihalta.
  2. Omapihamme avautuu yleensä alkukesästä ja palvelee asukkaita pikkupakkasille saakka. Talvisin olemme suljettuja. Muista tarkistaa Omapihan aukioloajat ennen asiointiasi.
  3. Uudistimme Omapihalla asiointia keväällä 2023. Jatkossa Omapihalle ajetaan lajittelupihan kautta, seuraa siis opasteita lajittelupihalle.
  4. Lajittelupihan infokopilla maksat haluamasi tuotteet jo tullessa. Emme enää kierrätä käteistä, joten muistathan, että maksuvälineenä käy vain pankki- tai luottokortti.
  5. Halutessasi saat kuomuttomiin peräkärryihin myös kuormauspalvelun, katso hinta. Jos haluat kuormauksen, muista pyytää se maksamisen yhteydessä infokopilta. Voit myös lapioida tuotteet maksutta itse. Löydät lapioita Omapihalta.
  6. Seuraa opasteita Omapihalle. Huomaa uusi ajoreitti!
  7. Kun olet asioinut Omapihalla, voit ajaa ulos seuraamalla ulos/exit-kylttejä. Kiitos asioinnistasi ja tervetuloa uudelleen!

Omapihalta haet multaa ja muita pihatuotteita helposti omalla peräkärryllä!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Tiesitkö, että saat multaa myös Omapiha Laukaasta? Jos taas tarvitset enemmän multaa, suosittelemme tilaamista kuorma-autokuormina.
Poika istuttaa kukkia suuren kiven viereen

Omapiha Laukaa

Omapiha Laukaa sijaitsee Laukaan pienjäteasemalla. Meiltä saat peräkärryn kyytiin laadukkaat multatuotteet. Omapiha Istutusmulta sopii kukkien ja syötävien kasvien kasvualustaksi, kun taas Omapiha Nurmikkomulta käy nurmikon perustamiseen.

Ylhäältä otettu ilmakuva isosta multakasasta omakotitalon vieressä

Multaa kuorma-autokuormittain

Mustankorkean multaa kannattaa tilata kuorma-autokuormittain, jos kyseessä on isompi omakotitalon, kerrostalon tai muun rakennuksen piha tai tienvarsi- tai ympäristörakentaminen. Myymme myös kuorikatetta kuorma-autokuomina.