Nainen on asioimassa asiakaspalveluluukulla

Asiakaspalvelumme auttaa asukkaita jäteasioissa. Suuren osan asioista pystyy hoitamaan sähköisen asioinnin kautta, mutta halutessasi henkilökohtaista palvelua autamme sinua mielellämme. Palvelemme monipuolisesti eri kanavissa ja toimistomme on auki kahtena päivänä viikossa.

Sähköinen asiointi

mustankorkea.fi

Puhelin ja sähköposti

Avoinna arkisin ma-pe klo 9-15

p. 010 325 3900 (pvm/mpm)

asiakaspalvelu@mustankorkea.fi
laskutus@mustankorkea.fi

Puhelun valintanumerot ja hinnat

Valitse 1, kun asiasi koskee jätehuoltopalveluita (esim. tiedusteluja jäteastian tyhjennyksissä, jäteneuvontaa, muutoksia omissa tiedoissasi).

Valitse 2, kun asiasi koskee asiointia Mustankorkean jätekeskuksella ja Laukaan pienjäteasemalla tai multa- ja biokaasutuotteitamme.

Valitse 3, kun asiasi koskee laskutusta.

Puhelun ja jonotuksen hinta pvm/mpm.

Toimisto Tourula

Avoinna arkisin ma klo 9-15

Kivääritehtaankatu 6 C
40100 Jyväskylä

Kivääritehdas

Toimistomme sijaitsee Tourulassa vuonna 1927 valmistuneessa Kivääritehtaassa. Pihassa on kahden tunnin kiekkopaikkoja ja hissillä pääset suoraan neljänteen kerrokseen, jossa toimistomme sijaitsee. Aulasta saat haettua myös aukioloaikojen ulkopuolella kodin lajitteluoppaita, asukkaan oppaita, jäteastia- tai koirankakkatarroja sekä viimeisen Kulku-lehden.

Chat-asiakaspalvelu

Avoinna arkisin ma-pe klo 8-22
viikonloppuisin 10-18

Live chat

Meillä on käytössä live chat. Se tarkoittaa, että chatissa sinua palvelee oikea ihminen, ei robotti. Chat auttaa sinua monissa asioissa, mutta ei pääse asiakastietojärjestelmäämme. Jos kysymyksesi koskee omaan jäteastiaasi liittyviä asioita tai tyhjennyksiä, niin käytäthän muita kanaviamme, kuten puhelinta tai sähköpostia.

Suunnitteletko käyntiä meille tiettynä päivänä?

Syötä päivämäärä aukiolohakuun ja tiedät milloin eri toimipisteemme ovat auki.

Haluatko lukea lisää?

Mies laittaa lehteä kangaskassiin ja nainen katsoo taustalla perheen koiraa

Vähennä paperin käyttöä – tilaa jätelaskusi e-laskuna

Viime vuonna Mustankorkea lähetti jätelaskuista noin 39 prosenttia paperisina. Määränä tämä tarkoittaa 53 000 paperista laskua. Paperilaskuihin lisätään…

Tyttö katsoo kameraan. Takana näkyy kukkatarroilla koristeltu bokashi keittiön pöydällä. Pöydällä on kaunis kukkaliina.

Bokashointi palkitsee mehevällä mullalla ja tehokkaalla lannoitteella

Bokashointi on jokaisen viherpeukalon taikasana! Bokashointi on Japanista lähtöisin oleva tapa käsitellä kodin biojätteet fermentoimalla eli hapattamalla. Fermentoitunut…