Nainen on asioimassa asiakaspalveluluukulla

Asiakaspalvelumme auttaa asukkaita jäteasioissa. Suuren osan asioista pystyy hoitamaan sähköisen asioinnin kautta, mutta halutessasi henkilökohtaista palvelua autamme sinua mielellämme. Palvelemme monipuolisesti eri kanavissa ja toimistomme on auki kahtena päivänä viikossa.

Sähköinen asiointi

mustankorkea.fi

Puhelin ja sähköposti

Avoinna arkisin ma-pe klo 9-15

p. 010 325 3900

asiakaspalvelu@mustankorkea.fi
laskutus@mustankorkea.fi

Puhelun valintanumerot

Valitse 1, kun asiasi koskee jätehuoltopalveluita (esim. tiedusteluja jäteastian tyhjennyksissä, jäteneuvontaa, muutoksia omissa tiedoissasi).

Valitse 2, kun asiasi koskee asiointia Mustankorkean jätekeskuksella ja Laukaan pienjäteasemalla tai multa- ja biokaasutuotteitamme.

Valitse 3, kun asiasi koskee laskutusta.

Puhelun ja jonotuksen hinta on 8,35 senttiä/puhelu + 16,69 senttiä/minuutti.

Toimisto Tourula

Avoinna arkisin ma ja to klo 9-15

Kivääritehtaankatu 6 C
40100 Jyväskylä

Kivääritehdas

Toimistomme sijaitsee Tourulassa vuonna 1927 valmistuneessa Kivääritehtaassa. Pihassa on kahden tunnin kiekkopaikkoja ja hissillä pääset suoraan neljänteen kerrokseen, jossa toimistomme sijaitsee. Aulasta saat haettua myös aukioloaikojen ulkopuolella kodin lajitteluoppaita, asukkaan oppaita, jäteastia- tai koirankakkatarroja sekä viimeisen Kulku-lehden.

Chat-asiakaspalvelu

Avoinna arkisin ma-pe klo 8-22
viikonloppuisin 10-18

Live chat

Meillä on käytössä live chat. Se tarkoittaa, että chatissa sinua palvelee oikea ihminen, ei robotti. Chat auttaa sinua monissa asioissa, mutta ei pääse asiakastietojärjestelmäämme. Jos kysymyksesi koskee omaan jäteastiaasi liittyviä asioita tai tyhjennyksiä, niin käytäthän muita kanaviamme, kuten puhelinta tai sähköpostia.

Suunnitteletko käyntiä meille tiettynä päivänä?

Syötä päivämäärä aukiolohakuun ja tiedät milloin eri toimipisteemme ovat auki.

Haluatko lukea lisää?

Mustankorkealla poikkeusjärjestelyt päättyneet

Mustankorkean kuljetuskumppani Jätehuolto Laine Oy hakeutui konkurssiin perjantaina 10.2.2023. Mustankorkea kilpailutti Muuramen sekä E-alueen urakka-alueet (Jyväskylän Hallisila, Vaajakoski,…

Jäteastioiden tyhjennykset kohta ajan tasalla

Jätekuljetusten kirimistä on jatkettu pidennetyin työpäivin ja viikoin. Seka- ja biojäteastioiden osalta tilanne on jo vakiintunut ja palattu…