Täältä löydät meneillään olevien kilpailujen säännöt.

Mihin tämäkin jäte kuuluu?

14.7.-30.8.2023

Arvontaan osallistumisaika on 14.7.­–­31.8.2023. Arvontaan voi osallistua Instagramissa tai Facebookissa Mustankorkean arvontaan liittyvässä julkaisussa. Arvontaan voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset Mustankorkean toimialueen vakituiset sekä vapaa-ajan asukkaat pois lukien Mustankorkean oma henkilöstö.

Arvontaan osallistuu kommentoimalla arvontajulkaisua Mustankorkean Instagramissa tai Facebookissa. Jokainen uusi kommentti on uusi arpa. Kilpailuun osallistujan tulee noudattaa sosiaalisen median kanavakohtaisia yhteisösääntöjä. Yhteisösääntöjä rikkovia osallistumisia ei hyväksytä.

Arvonta suoritetaan syyskuun alussa ja voittajille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti sosiaalisen median kautta yksityisviestillä. Mikäli voittajiin ei saada yhteyttä viikon sisällä yhteydenotosta, arvomme uuden voittajan.

Palkintona on ilmainen jätteiden tuonti (pienkuormamaksu) Mustankorkean lajittelupihalle tai Laukaan pienjäteasemalle. Kyseessä voi olla henkilöauto, henkilöauto + peräkärry, pakettiauto tai pakettiauto + peräkärry. Palkinnon arvo on 10–40 euroa ajoneuvosta riippuen. Arvomme yhden palkinnon Instagramissa ja toisen Facebookissa eli arvonnalla on yhteensä kaksi voittajaa. Palkinto on voimassa 3 kk.

Instagram ja Facebook eivät ole osallisina kilpailussa.