Poika istuttaa kukkia suuren kiven viereen

Omapiha Laukaa sijaitsee Laukaan pienjäteasemalla. Meiltä saat peräkärryn kyytiin Mustankorkean omat laadukkaat multatuotteet. Omapiha Istutusmulta sopii kukkien ja syötävien kasvien kasvualustaksi, kun taas Omapiha Nurmikkomulta käy nurmikon perustamiseen.

Mullan myynti alkoi ja Omapiha aukesi maanantaina 22.4.2024. Tervetuloa hakemaan peräkärryllä Omapiha Istutusmultaa ja Omapiha Nurmikkomultaa. Multaa ja kuorikatetta voit tilata kotipihaasi myös suurempia määriä kuorma-autokuormina.

Omapihalta haet Istutusmultaa ja Nurmikkomultaa helposti omalla peräkärryllä!

Näin asioit Omapihalla

  1. Omapiha Laukaa palvelee Laukaan pienjäteasemalla. Voit esimerkiksi samalla reissulla tuoda peräkärryssä jätteitä pienjäteasemalle ja hakea multaa Omapihalta.
  2. Omapihamme avautuu yleensä alkukesästä ja palvelee asukkaita pikkupakkasille saakka. Talvisin olemme suljettuja. Muista tarkistaa Omapihan aukioloajat ennen asiointiasi.
  3. Huomioithan, että Laukaan pienjäteasemalla ei ole kuormauspalvelua. Lapioita kyllä löytyy, joten ota mukaasi reipasta mieltä! Mullan lapiointi on oikeasti melko nopea juttu, siihen ei mene kuin kymmenisin minuuttia ja samalla saat loistavaa hyötyliikuntaa.
  4. Muista maksaa multakuormasi kassalla. Meillä käy maksuvälineenä vain pankki- tai luottokortti. Kivoja pihatöitä!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Tiesitkö, että meillä on myös Omapiha Jyväskylä, jossa myymme muitakin pihatuotteita kuin multaa? Halutessasi voit tilata multaa ja kuorikatetta myös kuorma-autokuormina.
Tyttö istuttaa kukkia ison kiven vierelle

Omapiha Jyväskylä

Omapiha Jyväskylä sijaitsee Mustankorkean jätekeskuksella Ronsuntaipeleentiellä. Omapiha Jyväskylä palvelee peräkärryasiakkaita. Meiltä saat laadukasta multaa ja kuorikatetta sekä monipuolisesti erilaisia kivi- ja hiekkatuotteita.

Ylhäältä otettu ilmakuva isosta multakasasta omakotitalon vieressä

Multaa kuorma-autokuormittain

Mustankorkean multaa kannattaa tilata kuorma-autokuormittain, jos kyseessä on isompi omakotitalon, kerrostalon tai muun rakennuksen piha tai muu kohde. Myymme myös kuorikatetta kuorma-autokuormina.