Multaa lastataan peräkärryn kyytiin Omapihalla Jyväskylässä

Mustankorkea myy multaa sekä peräkärrykuormina että kuorma-autokuormina. Peräkärrykuormina multaa ja muita pihatuotteita myydään Omapihalla, joka avautuu alkukesällä ja on auki pikkupakkasille saakka. Kuorma-autokuormille multaa myydään laajemmalla sesongilla aina alkutalveen saakka.

Multaa myydään jälleen! Sesonki on alkanut ja jatkuu pikkupakkasille saakka. Jos asioit Omapiha Jyväskylässä, huomioi tullessasi uudet ajoreitit. Jatkossa Omapihalle ajetaan eri reittiä – seuraa siis opasteita.

Omapiha Jyväskylä

Avoinna vain sesonkiaikaan:

arkisin ma-pe klo 7-19
kesäisin (touko-elokuu) la klo 9-14

Ronsuntaipaleentie 204
40500 Jyväskylä

Omapiha Jyväskylä palvelee sinua Mustankorkean jätekeskuksella keväästä loppusyksyyn. Talvisin olemme suljettuna. Palvelemme samoin aukioloajoin kuin Mustankorkean lajittelupiha.

Omapiha Laukaa

Avoinna vain sesonkiaikaan:

arkisin ti ja to klo 14-19
kesäisin (touko-elokuu) arkisin ma-pe klo 14-19

Katajamäentie 6
41340 Laukaa

Omapiha Laukaa palvelee sinua Laukaan pienjäteasemalla keväästä loppusyksyyn. Talvisin olemme suljettuna. Palvelemme samoin aukioloajoin kuin Laukaan pienjäteasema.

Multamyynti kuorma-autokuormille

Avoinna vain sesonkiaikana:

arkisin ma-pe klo 7-19

Ronsuntaipaleentie 204
40500 Jyväskylä

Multaa myydään kuorma-autokuormille laajemmalla sesongilla kuin peräkärrykuormille Omapihalla. Yleensä mullan myynti alkaa keväällä ja päättyy vasta alkutalvesta. Multaa myydään Mustankorkean jätekeskuksella. Palvelemme samoin aukioloajoin Mustankorkean vaaka-aseman kanssa.

Suunnitteletko käyntiä meille tiettynä päivänä?

Syötä päivämäärä aukiolohakuun ja tiedät milloin eri toimipisteemme ovat auki.

Luitko jo nämä?

Kuorma-autokuormien mullan myynti loppuu 5.12.

Mustankorkean mullanmyynti kuorma-autokuormille loppuu maanantaina 5.12. klo 19.00. Kiitos kuluneesta kaudesta ja jatketaan jälleen ensi keväänä.

Omapiha avoinna vielä lokakuun loppuun

Mustankorkean Omapiha palvelee asiakkaita vielä lokakuun loppuun saakka. Kuorikatteen myynti kuitenkin loppuu jo torstaina 20.10.