Kädet pitävät kännykkää, näyttö näyttää tyhjältä.

Mustankorkea alkaa lähettää asukkaille maaliskuun aikana tekstiviestejä, jos jätelasku on jäänyt maksamatta. Tekstiviesti lähtee asukkaalle automaattisesti, jos eräpäivästä on kulunut seitsemän päivää. Maksamalla jätelaskun mahdollisimman pian, asukas välttää viiden euron muistutusmaksun.

Jos asukas unohtaa maksaa jätelaskunsa, lähtee siitä jatkossa hänelle tekstiviesti. Tekstiviesti lähtee automaattisesti, kun eräpäivästä on kulunut seitsemän päivää. Jos asukas maksaa jätelaskunsa pikimmiten, välttää hän viiden euron muistutusmaksun.

“Mikäli asukas ei maksa erääntynyttä laskua tekstiviestimuistutuksesta huolimatta, lähtee hänelle paperinen maksukehotus 14 päivää eräpäivän jälkeen. Asukkaalla on siis tekstiviestin saamisesta viikko aikaa maksaa lasku”, kerrotaan Mustankorkean taloustiimistä.

Kännykän ruudulla on tekstiviesti, jossa lukee: Hei, huomasimme, että jätelasku on erääntynyt 20.2.2024. Maksathan laskun mahdollisimman pian, niin vältyt 5 euron maksumuistusmaksulta. T. Mustankorkea Oy, laskutus@mustankorkea.fi
Mustankorkea alkaa lähettää maaliskuussa 2024 tekstiviestejä, jos asukkaan jätelasku on erääntynyt. Lopullinen tekstiviesti voi hieman poiketa esimerkkikuvasta. Tekstiviestin lähettäjänä näkyy ylhäällä “Mustankorke” ilman viimeistä a-kirjainta, sillä lähettäjän nimi on rajattu tekstiviesteissä 11 merkkiin.

Tekstiviestistä ei tule asukkaalle kustannuksia. Uusi palvelu otetaan käyttöön maaliskuun 2024 aikana. Sen käyttö säästää aikaa myös Mustankorkean myyntireskontrasssa ja perinnässä.

“Myös postimaksuja ja paperia säästyy, jos asukas maksaa laskun tekstiviestimuistutuksen jälkeen. Tavoitteemme on muutenkin vähentää paperin käyttöä, sekä parantaa asiakaspalvelua reaaliaikaisemmalla viestinnällä”, taloustiimistä kerrotaan.