Sari on alanvaihtaja. Mustankorkean taloushallintoon hän on tullut sosiaali- ja terveyspuolelta. Sarille tärkeää on sama arvomaailma Mustankorkean kanssa.

TÖISSÄ. Sari tekee kirjanpitoa ja hoitaa taloushallintoon liittyviä asioita. Hänestä työssä on parasta kuukausikatkon hektisyys – se kutkuttava paine ja vaatimus saada asiat valmiiksi kuun 15. päivään mennessä. Tylsän rauhallinen päivä ei ole Saria varten.

MUSTIKSELLE. Sari on alanvaihtaja. Hän teki melkein 20 vuotta sosiaali- ja terveyspuolen töitä lastensuojelussa, vanhainkodeissa ja terveyskeskuksissa. Vuorotyö ei kuitenkaan tuntunut omalta. Koska Sari oli tykännyt jo koulussa matikasta, lähti hän opiskelemaan tradenomiksi ammattikorkeakouluun. Mustankorkealle hän tuli harjoitteluun ja sille tielle jäi. Aluksi Sari kohtasi ennakkoluuloja siitä, että hän työskentelee ”kaatopaikalla”. Mustankorkealla hän on päässyt tekemään taloushallinnon tehtäviä monipuolisesti, minkä lisäksi Sari jakaa saman arvomaailman Mustankorkean kanssa. Se on tärkeää nykypäivän työelämässä.

KIERRÄTYS. Sarin perheessä pyritään kierrättämään kaikki mahdollinen. Vaatteita hankitaan mieluummin vähemmän ja niitä ostaessa halutaan varmistua, ettei niitä ole tehty lapsityövoimalla. Vaatteet myös pyritään pitämään mahdollisimman loppuun. Lasten ollessa pieniä Sarilla oli äitien kesken kierrätysrinki, jossa vaatteet vaihtoivat ketterästi omistajaa.

VAPAALLA. Savolaissyntyisen Sarin lapset ovat osittain jo maailmalla ja kaksi nuorempaa on lukiossa. Lisäksi heillä on koira. Luonnossa liikkuminen ja retkeily ovat henkireikiä, samoin nuorten kanssa touhuaminen, musiikin kuuntelu sekä leffaillat kotona. Edelliset lomarahansa Sari käytti uuteen telttaan ja rinkkaan. Haaveissa on telttayö nollakelin tuntumassa eli pientä extremea. Myös gurmeeruuan kokkaus retkiolosuhteissa houkuttelee.