Nainen hymyilee toimistolla ja nojaa vihreää lehtiseinää vasten

Milla huolehtii Mustankorkealla myyntireskontrasta yhdessä työkaveriensa kanssa. Millaa taloushallinnossa viehättävät numerot, työn monipuolisuus sekä työn vaatima tarkkuus.

TÖISSÄ. Milla on Mustankorkean taloustiimin yksi uusimmista kasvoista. Hän aloitti työt Mustankorkealla toukokuussa 2021. Mustankorkealla Milla huolehtii myyntireskontrasta yhdessä työkaveriensa kanssa. Työssä Millaa viehättävät numerot, työn monipuolisuus sekä työn vaatima tarkkuus. Asukkaalle Milla saattaa näkyä maksusuunnitelmia tehtäessä.

MUSTIKSELLE. Milla kiinnostui Mustankorkeasta, kun hänen entinen työkaverinsa jakoi työpaikkailmoituksen LinkedInissä. Millalle oma tiimi ja työkaverit ovat tärkeitä. Taloustiimin naisilla onkin mieletön yhteishenki! Heti Mustankorkealle tullessaan, taloushallinnon tiimi sopi yhteisen metsäretken vapaa-ajalleen. Vaikka töiden aloitus tapahtui koronan vuoksi etäaikaan, ei Milla koe jääneensä töiden kanssa yksin – apua on aina saatavilla. Tradenomin koulutuksen saanut Milla ehti tehdä töitä luotonvalvonnassa kymmenisen vuotta.

KIERRÄTYS. Ruokakaupasta Milla ei halua ostaa ruokaa turhaan. Kaikki mitä ostetaan, tulisi käyttää mahdollisimman tarkasti. Tätä onneksi auttaa se, että kasvavassa iässä olevat pojat syövät hyvällä ruokahalulla. Vaatehankinoissa Milla pyrkii satsaamaan hyvälaatuisiin vaatteisiin sekä harrastusvälineissä suosimaan kierrättämistä.

VAPAALLA. Sisustaminen sekä käsityöt, niin neulominen kuin puutyötkin, ovat lähellä Millan sydäntä. Hän on tehnyt itse kotiinsa mm. sohvapöydän. Muuten koko perhe harrastaa liikuntaa. Pojat tykkäävät jalkapallosta ja jääkiekosta, ja Milla ryhmäliikunnasta. Some kertookin, että Millalle parasta pään nollausta työviikon jälkeen ovat ryhmäliikuntatunnit Peurungassa. Tulevaisuudessa Milla haaveilee enemmän matkustavansa ulkomaille, esimerkiksi Italiaan, Ranskaan tai Australiaan.