Onko asiakaskokemuksen kehittäminen sinulle sydämen asia? Oletko palveluiden tuottamisen ammattilainen? Toimintamme kehittyessä haemme joukkoomme PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ asukkaille tarjottavista palveluista vastaamiseen. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Aloitus on sovittavissa.

Tehtävä on uusi ja tällä rekrytoinnilla yhdistämme asukkaille tarjottavat palvelut selkeäksi, omaksi toiminnokseen. Toimintoon yhdistetään Mustankorkean jätekeskuksella toimivat vaaka- ja neuvontapalvelut sekä lajittelupiha. Lisäksi maakuntiin sijoitetuista palveluista hyötykeräyspisteet ja Laukaassa toimiva pienjäteasema tulevat toiminnon piiriin.

Vaakapalveluissa on meneillään järjestelmämuutos, jossa pilotointi- ja käyttöönottovaihe on syksyllä 2022. Uusi järjestelmä mahdollistaa monipuolisesti myös digitaalisten palveluiden käyttöönoton.

Tehtäviisi kuuluu:

  • Esihenkilönä toimiminen, vastuualueidesi päivittäisen työn organisointi sekä työssä tarvittavien ohjeiden ja politiikkojen laatiminen
  • Asukkaille tarjottavien palveluiden laadukkaan ja kustannustehokkaan toiminnan varmistaminen
  • Ulkoisen ja sisäisen asiakaspalvelumallin edelleen kehittäminen yhteistyössä tiimin kanssa
  • Palveluiden kokonaisvaltainen kehittäminen jätteiden vastaanottopaikoissa
  • Automatisoinnin edistäminen edellä mainituissa toiminnoissa

Odotamme sinulta:

Tähän tehtävään voi löytyä meille sopivin henkilö monellakin erilaisella koulutustaustalla, eikä korkeakoulututkintokaan ole ehdoton edellytys, mikäli työkokemusta on kertynyt jo enemmän. Tiettyä koulusta merkityksellisempää on jo hankittu kokemus palvelumuotoilusta, palveluiden konseptoinnista ja kehitysprojektien tai -hankkeiden läpiviennistä. Aiempi työkokemus voi olla miltä tahansa toimialalta ja taustan monipuolisuus on pelkkää plussaa.

Meidän porukkaamme istuu henkilö, joka osaa kuunnella erilaisia ideoita, tuoda omia näkemyksiään esiin, nivoa ajatukset yhteen ehdotuksiksi ja lopulta uudeksi suunnaksi. Odotamme sinulta myös taitoa tehdä päätöksiä, ja pitkäjänteisyyttä edistää asioita aina ideoista käytäntöön saakka. Hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot varmistavat arjen tehokkaan rullaamisen. Osaat myös hyödyntää työssäsi tehokkaasti teknologian ja järjestelmien tuomia mahdollisuuksia.

Mustankorkea Oy on neljän kunnan omistama jäteyhtiö, joka vastaa alueen yli 176 000 asukkaan päivittäisistä jätehuoltopalveluista Jyväskylässä, Laukaassa, Muuramessa ja Toivakassa. Vastuullamme on jätteiden keräys, kuljetus, vastaanotto, käsittely ja hyödyntäminen sekä jäteneuvonta. Lisäksi tuotamme paikallisista biojätteistä liikennepolttoainetta, biokaasua, sekä multatuotteita yksityis- ja ammattilaiskäyttöön. Mustankorkean liikevaihto oli vuonna 2021 noin 16,7 M€ ja yhtiömme työllistää tällä hetkellä yli 40 henkeä.

Mustankorkea Oy

Kiinnostuitko?

Palvelumuotoilun osaajalle tarjoamamme tehtävä on hieno tilaisuus päästä luomaan uutta palvelumallia ja olla kiertotalouden ytimessä. Saat työhösi tuen omalta esihenkilöltäsi, vaakatoiminnon järjestelmämuutoksen parissa työskentelevältä projektiryhmältä sekä tietenkin koko Mustankorkean ammattilaisten porukalta.

Työssä noudatetaan toimistotyöaikaa ja liukuva työaika helpottaa arkea. Etäpäivät onnistuvat myös joustavasti, joskin tämä tehtävä edellyttää myös paljon läsnäoloa työpaikalla. Käytössäsi ovat kattavat työterveys- ja hyvinvointipalvelumme, joilla haluamme tukea työhyvinvointia niin työssä kuin vapaallakin. Noudatamme Avainta Ry:n työehtosopimusta.

Ilmoittelussa kumppanina toimii Adecco Oy, mutta hakemukset osoitetaan suoraan Mustankorkealle. Hae tehtävää viimeistään sunnuntaina 5.6.2022 lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen rekry@mustankorkea.fi. Liitä hakemukseen CV:si palkkatoiveineen. Odotamme hakemustasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Taira Matilainen / 0505907808 tai rekry@mustankorkea.fi.

Lue #töissämustiksella -juttu tulevasta esihenkilöstäsi Antista.