Onko sinun tai taloyhtiösi jäteastiat merkitty selkeästi? Tai haluaisitko auttaa pitämään kotiympäristösi siistinä koirankakoista? Meiltä saat jäteastioihin liimattavia tarroja, sekä jätelajeittain että koirankakalle.

Jäteastiatarrat

Selkeästi merkityt jäteastiat auttavat lajittelemaan jätteet oikeisiin astioihin. Mustankorkean jätetarroja on saatavilla niin suomeksi kuin englanniksi. Suomenkielisiä tarroja löytyy koossa A4 ja A3, englanninkielisiä pääsääntöisesti koossa A4 (HUOM! Englanninkielisiä tarroja on saatavilla tällä hetkellä toimistoltamme). Jäteastiatarroissa kerrotaan, mitä kuhunkin jäteastiaan saa laittaa ja mitä ei saa laittaa. Myös omakotitaloasuja voi merkitä kotipihansa sekajäteastian sekä biojäteastian.

Tarrojen jakopaikat

  • Mustankorkean Kivääritehtaan toimisto Jyväskylässä, Kivääritehtaankatu 6 C, 4. kerroksen aulassa
  • Mustankorkean jätekeskuksen vaaka, Ronsuntaipaleentie 204, Jyväskylä
  • Laukaan pienjäteasema, Katajamäentie 6, Laukaa
  • Jyväskylän, Laukaan, Muuramen ja Toivakan kuntien infopisteet
Jätekatoskyltti kokoaa alueemme lajitteluohjeet yhteen kylttiin. Kuvasta poiketen uudempaan versioon on otettu mukaan myös sähkölaitteet, vaaralliset jätteet ja lääkejätteet.

Jätekatoskyltti

Tiesitkö, että voit tilata Mustankorkean aineistolla taloyhtiön jätekatokseen myös lajittelukyltin? Kyltin koko on 80 x 120 cm ja sen painatus esimerkiksi muovipleksille maksaa muutaman kympin. Lataa valmis aineisto ja tilaa kyltti haluamastasi painosta:

Koirankakkatarrat

Voihan kevät ja koirankakat! Entäpä jos tänä keväänä emme purnaisikaan aiheesta, vaan liimaisimme sekajäteroskikseemme koirankakkatarran? Kun omakotitalon roskiksen omistaja liimaa tarran sekajäteastiaansa, antaa hän ohikulkijoille luvan pudottaa koirankakkapussiin noukitut pökäleet roskikseensa. Tarran liimaaminen sekajäteastiaan auttaa pitämään ympäristömme siistinä ja miellyttävänä.

Tarrat on tarkoitettu omakotitalojen roskiksiin. Taloyhtiön sekajäteastiaan tarraa ei voi liimata ilman taloyhtiön hallituksen suostumusta.

Tarrojen jakopaikat

Mustankorkean Kivääritehtaan toimisto Jyväskylässä, Kivääritehtaankatu 6 C, 4. kerroksen aulassa

  • Mustankorkean jätekeskuksen vaaka, Ronsuntaipaleentie 204, Jyväskylä
  • Laukaan pienjäteasema, Katajamäentie 6, Laukaa