Nuori tyttö laittaa banaaninkuorta biojätteeseen.

Miten olemme mielestäsi onnistuneet kotisi tai kesämökkisi jätehuollossa? Mitä palveluitamme olet käyttänyt? Oletko tyytyväinen Mustankorkealta saamiisi palveluihin, lajittelupihaan tai Laukaan pienjäteasemaan? Entä mitä voisimme tehdä paremmin? Vastaa kyselyymme tammikuun loppuun mennessä ja osallistut Pandan tuotepakettien arvontaan. Kysely on suunnattu sekä asukkaillemme että mökkiläisille Jyväskylässä, Laukaassa, Muuramessa ja Toivakassa.

Haluaisimme pyytää sinua käyttämään hetken arvokkaasta ajastasi vastataksesi kyselyymme. Asiakaskokemuksesi on meille ensiarvoisen tärkeä, ja haluaisimme kuulla ajatuksiasi siitä, miten olet kokenut asioinnin kanssamme. Missä olemme onnistuneet ja missä voisimme vielä parantaa? Palautteesi on meille äärimmäisen arvokas. Se auttaa meitä ymmärtämään paremmin asiakkaidemme tarpeita.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15 minuuttia, ja vastausaikaa on aina 31.1.2024 asti. Kaikki antamasi vastaukset käsitellään luottamuksellisesti.

“Seuraamme asiakastyytyväisyyttä jatkuvasti, mutta edellisestä laajasta kyselystä on jo aikaa useampi vuosi. Silloin saimme kiitosta ystävällisestä ja ripeästä asiakaspalvelusta. Kehityskohteeksi nousi asukkaiden kokemus vaarallisten jätteiden keräämisestä. Nykyään kierrätysautomme kiertääkin alueellamme kaksi kertaa vuodessa, kun aiemmin se kiersi vain kerran vuodessa.”

Piia Aho, viestintä- ja asiakkuuspäällikkö
Nainen katselee kameraan hymyillen. Takana näkyy vihreää toimistoseinää.

Kaikkien vastaajien kesken arvomme viisi Pandan tehtaanmyymälän tuotepakettia. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, joten muistathan jättää yhteystietosi lopussa. Yhteystietojasi käytetään ainoastaan arvontaan, eikä niitä liitetä vastauksiisi millään tavoin.

Kiitos jo etukäteen osallistumisestasi!

Tutkimuksen teknisestä toteutuksesta vastaa tutkimustoimisto Feelback Oy. Feelback toimii Mustankorkea Oy:n toimeksiannosta rekisterin käsittelijänä, käsittelee tiedot ja kokoaa tulokset. Aineistoa käytetään ainoastaan tämän tutkimuksen toteutusta varten. Lisätietoja kyselyn teknisestä toteutuksesta: info@feelback.com.