Punahiuksinen nainen hymyilee kameraan katsoen.

Päivillä on näppinsä pelissä Mustankorkean viestinnässä, puhuttiinpa sitten uutiskirjeistä, nettisivuista, Kulku-asiakaslehdestä tai sosiaalisesta mediasta.

TÖISSÄ. Päivillä on näppinsä pelissä lähes kaikessa Mustiksen viestinnässä. Hän päivittää nettisivuja, tekee uutiskirjeitä ja Kulku-lehteä, huolehtii somesta sekä suunnittelee markkinointikampanjoita. Lisäksi hän on mukana koordinoimassa kierrätysvalmennusta sekä biokaasun ja mullan mainontaa. Yksin hän ei toki kaikkea ehdi tekemään, vaikka energinen tekijänainen onkin. Mustiksella on kahden naisen viestintätiimi, minkä lisäksi osaamista ostetaan tarvittaessa mainostoimistoilta.

MUSTIKSELLE. Viestintä on aina ollut Päiville se oma ala. Tutkintojakin on kertynyt alalta kaksin kappalein: hän on sekä filosofian maisteri pääaineenaan yhteisöviestintä että mediatekniikan insinööri. Päivi työskenteli eri media-alan yrityksissä vajaa 15 vuotta ennen kuin aloitti Mustankorkealla pari vuotta sitten. Kierrätysala ei ollut Päiville ennestään tuttu, mutta toimenkuvan monipuolisuus kiinnosti.

KIERRÄTYS. Päivi kertoo oppineensa paljon kierrätyksestä Mustankorkealla työskennellessään. Opit ovat siirtyneet myös kotiin, sillä jopa perheen 4- ja 5- vuotiaat pojat osaavat muovipakkausten kierrätyksen. Päivin perheessä ollaan tarkkoja siitä, että ruokaa ei heitetä hukkaan. Kerran viikossa onkin ruokalistalla “jämäpäivä”.

VAPAALLA. Vapaa-ajallaan Päivi tykkää olla aktiivinen. Hän ohjaa ryhmäliikuntaa, kuten sisäpyöräilyä ja kahvakuulaa. Viime aikoina palettiin on tullut lasten liikuntakerhon vetäminen Muuramessa. Tänä keväänä Päivi on virittelemässä vauhtiin joitakin vuosia telakalla ollutta juoksuharrastusta, tähtäimessään puolimaraton. Rauhoittumaan Päivi lähtee kesämökilleen Kannonkoskelle lasten sekä puolison kanssa.