Edessä näkyy keltaisen rakennuksen seinää ja takana vihreä kerrostalo. Puissa ei ole enää lehtiä, taivas on pilvinen.

Vaihtuuko taloyhtiössänne isännöitsijä vuoden vaihteessa? Muistathan ilmoittaa isännöitsijän vaihdoksesta myös Mustankorkealle, jotta jätelaskut löytävät ensi vuonnakin oikeaan osoitteeseen.

Monessa taloyhtiössä vaihtuu vuoden vaihteessa isännöitsijä. Jotta jätelaskut löytävät perille myös vuonna 2024, täytyy isännöitsijän vaihdoksesta muistaa ilmoittaa myös Mustankorkealle. Jos ilmoitusta ei tee ajoissa, voi joulukuun jätelasku lähteä väärään paikkaan.

“Isännöitsijän vaihtuminen tarkoittaa aina muutoksia myös jätehuollon laskutustietoihin. Jos muutoksista ei ilmoita meille, lähtevät laskut vääriin osoitteisiin. Osa laskuista taas ei lähde minnekään. Kummassakin tapauksessa meille aiheutuu paljon selvitystyötä. Tällaisia tapauksia voi olla vuoden vaihteessa kymmenittäin.”

Mustankorkean taloustiimi

Miten ilmoitan muutoksista?

Muutoksista voi ilmoittaa Mustankorkealle sähköpostilla laskutus@mustankorkea.fi. Ilmoituksen voi tehdä uusi isännöitsijä tai taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja. Kun muutoksista ilmoittaa ajoissa, välttyy myös turhilta maksumuistutuksilta, kun laskut löytävät perille ajoissa.

Ilmoita Mustankorkealle nämä:

  • milloin uusi isännöitsijä aloittaa eli mistä alkaen muutos on voimassa?
  • ajantasaiset laskutustiedot