Mustankorkean jätekeskus, Laukaan pienjäteasema ja Omapiha palvelevat tällä viikolla vielä lauantaina. Ensi viikolla alkaa syyskuu ja syksyn aukioloajat, mikä tarkoittaa, että olemme suljettuja lauantait syyskuusta huhtikuun loppuun saakka.

Jätekeskuksilla kiireisintä aikaa on kevät ja kesä. Silloin siivotaan niin pihoilla kuin kotonakin. Syksyllä ja talvella siivousvimma usein vähenee, jolloin mekin olemme lauantait suljettuja. Vielä kuitenkin ehdit tällä viikolla asioimaan meillä myös lauantaina, sillä palvelemme lauantaina 27.8. Mustankorkean jätekeskuksella klo 9-14 ja Laukaan pienjäteasemalla klo 10-14. Toki olemme auki arkisinkin iltaseitsemään, joten ehdit meille hyvin asioimaan syksy/talvikaudella myös arki-iltaisin.

Aukioloaikamme 1.9. lähtien

  • Mustankorkean jätekeskus arkisin ma-pe klo 7-19, viikonloput olemme suljettuja
  • Laukaan pienjäteasema arkisin ti ja to klo 14-19, viikonloput olemme suljettuja
  • Kesäaukioloaikamme lauantaiden suhteen jatkuvat jälleen toukokuussa 2023

Kysyttävää jätekuljetuksista tai laskuista?

Asiakaspalvelumme neuvoo sinua jätekuljetuksiin ja laskuihin liittyvissä asioissa. Asiakaspalvelumme tavoitat helpoiten soittamalla. Vaaka-asemalla taas opastamme ja neuvomme sinua mielellämme lajittelupihalla kierrättämiseen liittyvissä asioissa.

Raikkaita syyskelejä!

Ps. Jääkö omppusatoa yli tai iskikö omenoihin muumiotauti? Vastaanotamme myös ylijäämä omenoita sekä muumiotautisia omenoita. Lue lisää omenoiden muumiotaudista.