Mustankorkean hallitus vahvistui, kun Markku Lamberg aloitti hallituksen uutena jäsenenä ja varapuheenjohtajana marraskuussa. Lamberg siirtyy Pekka Pajalan tilalle, kun Pajala jättäytyi pois Mustankorkean hallituksesta henkilökohtaisista syistä.

Markku Lamberg on tuttu kasvo Jyväskylässä. Hänellä on pitkän linjan kokemus yrittäjyydestä ja markkinoinnista sekä useista luottamustehtävistä. Tällä hetkellä hän toimii Jyväskylän kaupunginvaltuuston varavaltuutettuna sekä ympäristöterveyslautakunnan jäsenenä.

Lamberg kuvailee itseään hallitusammattilaiseksi. Hän on toiminut aiemmin myös Mustankorkea Oy:n hallituksessa jäsenenä ja puheenjohtajana vuosina 2014-2018. Lamberg jatkaa myös Jyväskylän Yrittäjien hallituksessa ja on toiminut Jyväs-Parkin hallituksen puheenjohtajana neljä vuotta. Lamberg on tuttu mies muun muassa DM Printistä ja Mainostoimisto M1:stä. Tällä hetkellä hän on yrittäjänä Markkinointi Lamberg Oy:ssä. Vapaa-aika kuluu golfin, hiihdon ja puutarhatöiden parissa.

Mustankorkea Oy:n hallitus koostuu omistajakuntien edustajista. Hallituksessa on puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja neljä jäsentä. Heidän lisäkseen hallituksen kokouksiin osallistuu konsernin edustajana ja yhteyshenkilönä controller. Hallituksen toimikausi on nelivuotinen. Uusi toimintakausi alkoi lokakuussa 2021.

Mustankorkean hallitus 2.11.2022 alkaen:

  • Henna-Riikka Markkio, puheenjohtaja, Jyväskylän kaupunki
  • Markku Lamberg, varapuheenjohtaja, Jyväskylän kaupunki
  • Mikko Akselin, Jyväskylän kaupunki
  • Tarmo Pekonen, Laukaan kunta
  • Susanna Paananen, Muuramen kunta
  • Heidi Hakkarainen, Toivakan kunta