Isä ruuvaa itse tehtyyn autoon pyörää, kun lapsi hymyilee vieressä

Tervetuloa lukemaan uuden blogimme ensimmäistä postausta! Mustankorkean uuden biokaasuaseman avauduttua Seppälään haluamme kannustaa entistä useampaa autoilijaa tutustumaan kaasuautoilun maailmaan. Jatkossa pääsetkin tutustumaan biokaasuun ja kaasuautoiluun entistä monipuolisemmin erilaisten sisältöjen kautta. Millaisista aiheista aiomme kirjoittaa? Jatka lukemista, niin kerromme!

Mikä ihmeen biokaasu?

Biokaasu ja kaasuautoilu voivat tuntua monelle vielä vieraalta ajatukselta. Tänä päivänä bensiinille ja dieselille on entistä enemmän erilaisia vaihtoehtoja tarjolla. Mustankorkean biokaasu on oman kylän biojätteistä tuotettua päästötöntä, paikallista ja edullista liikennepolttoainetta. Se on siis ennen kaikkea vihreämpi valinta, mutta myös kustannustehokasta ja tuo sinulle autoilijana selvää säästöä.

Tiesitkö tätä biokaasusta?

Haluamme tehdä kaasuautoilun valitsemisesta mahdollisimman helppoa ja tässä tapauksessa tieto ei lisää tuskaa, päin vastoin. Kirjoitamme kuukausittain mm. seuraavista aiheista:

  • Mitä biokaasu on? Miten sitä valmistetaan?
  • Voiko kuka tahansa alkaa kaasuautoilijaksi ja miten se onnistuu?
  • Onko biokaasu vihreämpi valinta?
  • Sopiiko kaasuautoilu kenelle tahansa?
  • Paljonko biokaasuauton hankinta maksaa ja paljonko se kuluttaa?

Lisäksi pääset seuraamaan kaasuautoilua lähietäisyydeltä erilaisten videoiden ja tarinoiden kautta. Ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä ja vastaamme mielellämme mihin tahansa mieltäsi askarruttavaan asiaan.

Ei siis muuta, kuin yhdessä kaasutellen kohti loppuvuotta!