Tätä on odotettu!

Meillä alkoi jo kesä! Olemme avoinna jälleen myös kesälauantaisin. Mustankorkean jätekeskus palvelee sinua lauantaisin klo 9-14 ja Laukaan pienjäteasema klo 10-14. Kesän aukioloajat ovat voimassa touko-elokuussa.

Samalla avautuu myös Omapihamme, mikä tarkoittaa, että tämän kauden multamyynti on alkanut. Mustankorkean laadukasta ja tutkitusti turvallista multaa saa tilata kuorma-autokuormina tai hakea peräkärryllä Omapihaltamme Mustankorkean jätekeskukselta tai Laukaan pienjäteasemalta. Kummassakin paikassa ovat myynnissä Omapiha Nurmikkomulta ja Omapiha Istutusmulta.

Joko tunnet multatuotteemme?

🌱 Kun perustat uutta nurmikkoa, valitse silloin Omapiha Nurmikkomulta. Tuote on kompostilannoitettua ja kalkittua. Katso myös video: Näin perustat nurmikon

🌱 Kun haluat multaa kasvimaille, kukkapenkkeihin tai istutuslaatikoihin, on valintasi Omapiha Istutusmulta. Se on myös kompostilannoitettua ja kalkittua.

Peräkärryn kuormaus

Huomaathan, että Mustankorkean jätekeskuksen Omapihalla saat halutessasi kuormauksen kuomuttomiin peräkärryihin 7 eurolla (ei koske mukulakivien kuormausta). Jos haluat kuormauksen, kerro siitä vaaka-asemalla jo tullessasi, niin soitamme koneen lastaamaan peräkärrysi.

Laukaan pienjäteasemalla multatuotteet täytyy lastata itse lapion kanssa ahkeroiden.

Omapihan muut tuotteet

Lisäksi Mustankorkean jätekeskuksen Omapihalta saat Omapiha Biokompostin, joka sopii ravinteikkaaksi maanparannusaineeksi maanviljelyyn, viherrakentamiseen tai maisemointiin. Lisäksi saatavilla on kuorikatetta, mukulakiviä, kivituhkaa, kalliomursketta, singeliä, hiekkalaatikkohiekkaa ja turvahiekkaa.

Laukaan pienjäteasemalta voit ostaa multatuotteita.

Tervetuloa niin tuomaan jätteitä (myös puutarhajätteitä) kuin multaostoksillekin!