Tunnetko asiakaspalvelutyön omaksesi? Teetkö mielelläsi töitä tiimissä? Jos vastasit kyllä, saatat olla oikea henkilö liittymään joukkoomme. Hae meille töihin monipuoliseen työtehtävään vaaka-aseman asiakaspalvelijaksi!

Asiakaspalvelija

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen ASIAKASPALVELIJAA VAAKA-ASEMALLE. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Vaaka-asema on asiakkaan ensimmäinen kontakti jätekeskukselle tultaessa. Vaaka-asemalla opastetaan asiakkaita ja ohjeistetaan jatkamaan oikeaan paikkaan jätekeskuksen alueella. Opastuksen lisäksi tehtäviin kuuluu kuorman tarkastusta, asiakkaan tietojen käsittelyä ja kassanhoitoa. Vaaka-aseman järjestelmä on vaihtumassa uuteen syksyn 2022 aikana ja vaaka-aseman henkilöstö on tärkeässä roolissa käyttöönottovaiheessa. Uusi järjestelmä mahdollistaa monipuolisesti myös digitaalisten palveluiden käyttöönoton ja koko vaakatiimi on tulevina vuosina tiiviisti mukana uudistuvien palvelumallien suunnittelussa.

Odotamme sinulta:

Odotamme kaikilta työntekijöiltämme tinkimätöntä palveluasennetta. Hyvä asiakaspalvelukokemus on meille kunnia-asia, eikä huono päivä näy koskaan asiakkaalle asti!

Tehtävässä tarvitaan myös:

  • Kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja mielellään rahan käsittelystä
  • Järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta
  • Hyviä yhteistyötaitoja ja halua kehittää omaa työtä
  • Kykyä sopeutua vaihtuviin työtilanteisiin; ruuhka-aikaan tarvitaan keskittymiskykyä ja paineensietokykyä, kun taas hiljaisemmat hetket vaativat joustavuutta tarttua monipuolisiin työtehtäviin
  • Kokemusta erilaisten järjestelmien käyttämisestä työssä ja positiivista asennetta IT-järjestelmiä kohtaan; järjestelmät eivät tee työtämme vaan toimivat työkaluinamme!
  • Mahdollisuutta työskennellä työvuorosuunnitelman mukaisesti kokopäiväisessä kaksivuorotyössä, kesäaikaan myös lauantaisin.

Kiinnostus toimialaa kohtaan on tietenkin plussaa, aiempaa kokemusta ei edellytetä.

Kiinnostuitko?

Tukena työssäsi on koko vaakatiimi ja muu Mustankorkean väki. Käytössäsi ovat kattavat työterveys- ja hyvinvointipalvelumme, joilla haluamme tukea työhyvinvointia niin työssä kuin vapaallakin. Noudatamme Avainta Ry:n työehtosopimusta.

Mustankorkean jätekeskus ja lajittelupiha sijaitsevat osoitteessa Ronsuntaipaleentie 204. Huomioithan, että joukkoliikenteellä ei pääse perille saakka.

Ilmoittelussa kumppanina toimii Adecco Oy, mutta hakemukset osoitetaan suoraan Mustankorkealle. Hae tehtävää viimeistään sunnuntaina 31.7.2022 lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen rekry@mustankorkea.fi. Liitä hakemukseen CV:si palkkatoiveineen. Kerrothan hakemuksessasi, milloin pystyt aloittamaan työt. Meillä on auki myös opintovapaan sijaisuus (n. kaksi vuotta), voit hakemuksessasi mainita oletko kiinnostunut myös määräaikaisesta tehtävästä.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Taira Matilainen / 0505907808 tai rekry@mustankorkea.fi. Tavoitat Tairan parhaiten sähköpostilla, minne voit jättää myös soittopyynnön.

Mustankorkea Oy on neljän kunnan omistama jäteyhtiö, joka vastaa alueen yli 170 000 asukkaan päivittäisistä jätehuoltopalveluista Jyväskylässä, Laukaassa, Muuramessa ja Toivakassa. Vastuullamme on jätteiden keräys, kuljetus, vastaanotto, käsittely ja hyödyntäminen sekä jäteneuvonta. Lisäksi tuotamme paikallisista biojätteistä liikennepolttoainetta, biokaasua, sekä multatuotteita yksityis- ja ammattilaiskäyttöön. Mustankorkean liikevaihto oli vuonna 2021 noin 16,7 M€ ja yhtiömme työllistää tällä hetkellä yli 40 henkeä.