Helatorstai 26.5. on arkipyhä, minkä vuoksi jäteastioiden tyhjennyksissä voi olla poikkeuksia. Olemme myös suljettuja helatorstaina. Perjantai 27.5. on odotettavissa jätekeskuksella vuoden vilkkain päivä.

Jäteastioiden tyhjennykset

Arkipyhät vaikuttavat monin tavoin myöskin jätehuoltoon. Helatorstain 26.5. vuoksi viikon 21 loppupuolella jäteastioiden tyhjennyksissä saattaa olla pieniä muutoksia. Huolestua ei silti tarvitse, jätteet kerätään kyllä, mutta loppuviikon osalta noin päivää tavanomaista myöhemmin. Esimerkiksi helatorstain jäteastiatyhjennykset tehdään perjantaina 27.5. ja vastaavasti perjantain reitit ajetaan lauantaina 28.5.

Aukioloaikamme

Helatorstaina 26.5. Mustankorkean jätekeskus ja Laukaan pienjäteasema ovat suljettuja, samoin asiakaspalvelumme.

Vuoden vilkkain päivä

Helatorstain jälkeinen perjantai on jo useamman vuoden ollut vilkkain päivä jätekeskuksella – parhaimpina vuosina kävijöitä on ollut 1 300 päivässä. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, myös tänä vuonna kannattaa siis varautua ruuhkiin ja jonoihin niin perjantaina 27.5. kuin myöskin lauantaina 28.5. Jos mahdollista, kannattaa asiointia siirtää toiseen päivään, tai ainakin varata matkaan hieman aikaa ja malttia.

Ihania pyhiä!