Omapihan Nurmikkomulta on uudistunut. Uuden valmistusreseptin ansiosta multa on rakenteeltaan kuohkeampaa.

Omapihan mullat valmistetaan tiettyjen reseptien mukaan. Niihin käytetään raaka-aineina kompostia, turvetta, hiekkaa ja kalkkia. Tehty uudistus liittyy kompostin partikkelikoon kasvatukseen.

”Muutoksen ansiosta multa muuttuu kuohkeammaksi. Visuaalisesti muutoksen huomaa myös Nurmikkomullassa lisääntyneenä puuaineksen määränä. Puuaineksen määrä auttaa pitämään mullan kuohkeampana, eikä multa kovetu sateen jälkeen samalla tavalla kuin hienojakoisempi multa”, Mustankorkealta kerrotaan.

Puuaines on peräisin kompostointiprosessissa tukiaineena käytettävästä kierrätyspuuhakkeesta, joka seulotaan mullan valmistuksessa pois. Muutoksen ansiosta mullan tuotantoa on saatu tehostettua. Ominaisuuksiltaan multa on edelleen laadukasta – se täyttää kaikki laatuvaatimukset ja on tutkitusti turvallista.

Tutustu Omapiha Nurmikkomullan tuoteselosteeseen.

Omapiha Nurmikkomulta soveltuu kasvualustaksi nurmikoille. Tuote on kompostilannoitettu ja kalkittu maa-ainespitoinen multatuote. Syötäville kasveille suosittelemme Omapiha Istutusmultaa.

Omapihan multatuotteet valmistetaan tiettyjen reseptien mukaan. Niiden laatua valvotaan ja tuotteita kehitetään jatkuvasti.