Haluaisitko tulla meille malliksi kierrätyskuviin kotonasi? Etsimme malleiksi asukkaita Jyväskylästä, Laukaasta, Muuramesta tai Toivakasta eri asuntotyypeistä.

Valokuvia käytetään monipuolisesti Mustankorkean viestinnässä ja markkinoinnissa, mm. sosiaalisessa mediassa, nettisivuilla, lehti-ilmoituksissa ym.

Kerros/rivitaloasunto

Oletko ahkera kierrättäjä ja taloyhtiöllänne on kiva ja toimiva jätekatos? Etsimme kerros- tai rivitaloasukasta, jonka kanssa kuvata jätteiden lajittelukuvia sisällä kotona sekä taloyhtiön jätekatoksella. Jätekatoksessa olisi hyvä olla seinällä Mustankorkean iso lajittelukyltti.

Kuvauksiin käy yksittäinen asukas yksin tai perheensä/lemmikkinsä kanssa. Voit olla myös opiskelija!

Kuvausajankohta: helmikuu 2023, kuvauksiin menee arviolta maks. 2 h

Kuvauspalkkio: 250 e/kohde

Omakotitalo ihanalla puutarhalla

Etsimme omakotitaloa, jossa kuvata sekä talon jäteastioilla että puutarhassa. Jäteastioita täytyisi olla sekajätteelle ja biojätteelle sekä mahdollisesti näillä kiva jätekatos. Jäteastioissa täytyisi olla Mustankorkean jäteastiatarrat, mutta nämä voidaan liimata myös kuvauksissa.

Lisäksi kuvaamme Mustankorkean Omapihalle valokuvia ihanasta puutarhasta, sen kasveista ja kukista sekä mahdollisesti kasvien tai yrttien istuttamisesta. Ihannetilanne olisi, että olet ostanut jo aiemmin Mustankorkean multaa ja saisimme sinulta samalla referenssihaastattelun videolle.

Kuvauksiin käy yksittäinen omakotitaloasukas tai mielellään vaikka koko perhe. Lapsista ja lemmikeistä plussaa.

Kuvausajankohta: kesällä 2023, kun puutarha kukoistaa, kuvauksiin menee arviolta maks. 4 h

Kuvauspalkkio: 450 e/kohde

Kesämökki ja mökkiläinen

Onko teillä kesämökki Jyväskylässä, Laukaassa, Muuramessa tai Toivakassa? Onko mökillänne sekajäteastia sekä biojäteastia tai komposti? Etsimme mökkiläistä, jonka luona kuvata jätteiden lajittelukuvia kesämökin sisällä sekä jäteastioilla ulkona.

Kuvauksiin käy yksittäinen asukas yksin tai perheensä/lemmikkinsä kanssa.

Kuvausajankohta: kesällä 2023, kuvauksiin menee arviolta maks. 2 h

Kuvauspalkkio: 250 e/kohde

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit, laita sähköpostia tiedotus@mustankorkea.fi.

Liitä mukaan:

  • yhteystietosi
  • valokuva itsestäsi sekä muista mahdollisesti kuvauksiin tulevista henkilöistä (kännykkälaatuinen kuva riittää)
  • valokuva kotisi lajitteluastioista/pisteestä sisällä ja ulkona (kännykkälaatuinen kuva riittää)
  • tietoa aikatauluun vaikuttavista tekijöistä, esimerkiksi kävisivätkö kuvaukset päivällä, iltapäivällä töiden/opintojen jälkeen, viikonloppuna tms.

Hae mukaan pian! Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa, kun niitä tulee. Valituille ilmoitamme henkilökohtaisesti valinnoista.

Lisätietoja: Päivi Peltola, p. 044 077 5066, paivi.peltola@mustankorkea.fi