Tulevat pääsiäisen pyhät voivat muuttaa jäteastioiden tyhjennyspäiviä hieman. Kuljetuskumppanit voivat ajaa reittejä tarpeen vaatiessa jo etukäteen sekä viikonloppuisin. Pääsiäispyhinä myös jätekeskus on suljettu.

Arkipyhät vaikuttavat aina hieman jäteastioiden tyhjennyksiin. Pitkäperjantain 15.4. vuoksi jäteastioita tyhjennetään hieman ennakkoon eli esimerkiksi lauantaina 9.4. voidaan tehdä jo maanantain 11.4. tyhjennyksiä. Vastaavasti toisen pääsiäispäivän maanantain 18.4. vuoksi jäteastioita tyhjennetään noin päivää tavanomaista myöhemmin. Vaikka tyhjennyspäivät saattavat poiketa hieman totutusta, varmaa on, että jokainen jäteastia tyhjennetään.

Mustankorkean jätekeskus ja asiakaspalvelumme on myös suljettu pääsiäispyhät eli pitkäperjantain 15.4. ja maanantain 18.4. Kiirastorstaina 14.4. palvelemme normaalisti eli Mustankorkean jätekeskus klo 7-19, Laukaan pienjäteasema klo 14-19 ja asiakaspalvelumme klo 9-15.

Tiesitkö, että jätehuoltomääräysten mukaan jätteitä saa kerätä arkisin maanantaista perjantaihin klo 6–22 välisenä aikana. Poikkeustilanteissa jätteitä voidaan kerätä yhtä päivää ennen tai jälkeen totutun ajopäivän. Poikkeustilanteita ovat kalustorikot, sairaustapaukset, arkipyhät sekä vaikeat sääolosuhteet. Tarvittaessa jätteitä voidaan kerätä erillisellä luvalla myös viikonloppuisin.

Hauskaa pääsiäistä!